UWV en Meerbaan

Iedereen mag meedoen in de maatschappij

DAAR geloven wij bij MEERbaan in!
Maar wat nu als het voor jou niet zo makkelijk is om mee te doen of om die mooie baan te vinden?

Dan luisteren we goed naar je en besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke situatie. Samen met je persoonlijke loopbaancoach bedenken jullie dan wat jij precies nodig hebt en helpen wij jou!

Wij zijn een door het UWV gecontracteerde uitvoerder van de reintegratietrajecten Werkfit, Naar Werk, Modulaire trajecten en Jobcoaching.

Werkfit

Werkfit maken is een re-integratietraject voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering of een Ziektewetuitkering van het UWV. In dit traject krijg je de kans om weer werkervaring op te doen binnen een organisatie.

Naar werk

Het doel van het re-integratietraject Naar Werk is om jou aan duurzaam nieuw passend werk te helpen. Het Naar Werk traject is bedoeld voor mensen met een Ziektewet uitkering of een Arbeidsongeschiktheidsuitkering van het UWV.

Modulair traject

Iedereen mag meedoen in onze maatschappij! DAAR geloven wij in. Dat is niet altijd vanzelfsprekend. Door een ziekte, traumatische gebeurtenis of beperking kan je soms wel wat hulp nodig hebben om weer helemaal mee te doen. MEERbaan biedt jou daarvoor meerdere vormen van ondersteuning aan.